Koncern

Vi tillsammans med våra systerbolag ingår i koncernen P.Wikström J:r AB. I koncernen ingår även Iggesund Forest AB, Alab Aluman AB och Grader Service OÜ.

Olofsfors AB

Olofsfors AB arbetar med tillverkning och försäljning inom två affärsområden, band och slirskydd till gummihjulsburna skogsmaskiner, samt slitstål som vägstål och skopstål till entreprenadmaskiner. Vi ingår i koncernen P.Wikström J:r AB. I koncernen ingår, förutom Olofsfors och våra systerbolag, även Iggesund Forest AB, Alab Aluman AB och Grader Service OÜ.

Olofsfors koncern- och säljbolag

Olofsfors AB

Vårt huvudkontor med tillhörande produktionsanläggning är etablerad i Olofsfors i Nordmalings kommun.

Metsätyö OY

Vårt säljbolag i Finland. Finns i Jyväskylä, Hämeenlinna och Rovaniemi. 

Olofsfors GmbH

Vårt tyska säljbolag i Simmozheim.

Olofsfors Inc

Vårt säljbolag i Brantford, Canada som säljer våra produkter i hela Nordamerika.

Olofsfors Sydamerika

Olofsfors finns också representerade i Sydamerika. Vår försäljningsrepresentant finns på plats i Curitiba, PA i södra Brasilien.

Övriga koncernbolag

Iggesund Forest AB

Vårt koncernbolag i Strömsbruk, Sverige. Iggesund Forest AB har i över 30 år levererat svärd till kunder runt om i världen. De säljer även kedjor, drivhjul och andra tillbehör.

Alab Aluman AB

Vårt koncernbolag Alab Aluman AB, som är en av Sveriges ledande tillverkare av foderbildande fönster och dörrar i aluminium.

Grader Service OÜ

Vårt koncernbolag Grader Service OÜ, finns i Harjumaa, Estland och tillverkar hårdmetallskär för en internationell marknad.

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?