Karriär

Olofsfors är ett privatägt företag som värnar om individen. Hos oss blir du en del av ett engagerat team som samarbetar för att våra kunder ska få en produkt av hög kvalitet så att de kan utföra sitt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Familjeägt företag med global marknad

Olofsfors är i grunden ett familjeföretag med ett aktivt och nära ledarskap. Från huvudkontoret och fabriken i Nordmaling i norra Sverige levererar vi produkter till våra kunder världen över. Det vårt team av engagerade och kunniga medarbetare gör här, får effekter långt utanför Sveriges gränser.

Utvecklande och ansvarsfullt arbete

Olofsfors ska vara ett företag som erbjuder utvecklande och ansvarsfulla arbeten i en god arbetsmiljö. Alla anställda ska känna sådan motivation, arbetsglädje och vilja till förändring att uppsatta mål uppnås och kundens behov tillgodoses. Här får alla medarbetare chansen att bidra till förändring.

Olofsfors värdeord

Olofsfors filosofi vilar på tre ord; kunskap, kvalitet och hållbarhet. Det är med dessa som grund vi utvecklar marknadsledande produkter av högsta kvalitet, med ett stort engagemang för kundens behov och ett systematiskt miljötänk från utveckling till återvinning. Det är denna värdekedja du bidrar till som en del av vårt team.

Lediga tjänster

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?